Üdvözöljük áruházunkban! Csatlakozzon most! 

Ügyfélszolgálat 06 20 320 1166  info@jakomodell.hu

2hosszulogo
×
 x 

0
Bevásárló kosár
0
PDF

Piper Super Cub 95 gumimotoros repülőmodell 508mm

Gumimotoros szabadonrepülő

7250 Ft
7250 Ft
Leírás

Piper Super Cub háború utáni modernizált változata a legendás Piper J-3 Cub repülőnek. Csakúgy, mint a valódi Piper, a méretarányos modellje is tökéletes kezdőknek. 

A szabadon repülő semi-scale amerikai sport repülőgépet gumimeghajtásúra tervezték.  A modell nagyon egyszerű klasszikus balsafa szerkezet, fa alkatrészek, vákuum-fröccsöntött műanyag alkatrészek.
A Super Cub alkalmas egy miniatűr elektromos hajtású RC modellé való átalakításra - egy tapasztaltabb modellezőnek ez nem lenne nagy probléma. (Javasolt elektronika: Mini Bee.)

A készlet tartalma: Lézervágott balsa lapok, balsafa lécek, vákuum-formázott alkatrész (motorházfedél), egy műanyag propeller tengely és a fej, gumi heveder, műanyag kerekek, acél húrok alvázon és egyéb apró alkatrészek, japánpapírlap, nedves matricák , építési terv.

Azoknak a modellezőknek, akik meg szeretnék építeni ezt a gumimotoros repülőmodellt, azoknak azt ajánljuk, hogy szerezzék meg az alapvető tapasztalatot egy egyszerűbb, pl. vitorlázó repülőmodell elkészítésével  (pl.  A3 vagy A1 vitorlázó, mint az Olympic F1H szabadon repülő vitorlázó modellJiskra Vitorlázó RepülőmodellSojka szabadon repülő vitorlázó modell vagy Sova szabadon repülő vitorlázó modell). Meg kell tanulni megépíteni törzs és a szárnyak vázát, a munkát a vákuum-fröccsöntött műanyag alkatrészekkel, meg a bevonópapírral - a klasszikus modellező összes alapvető készségét. Köszönhetően a rendkívül előfeldoigozott alkatrészeknek egy kis gyakorlattal az építés megy, mint a karikacsapás.

Tippek:
Építés: Fektesse le a falapot, helyezze egy munkafelületre, és enyhén csiszolja meg a finom csiszolópapírral (no. 220, vagy finomabb). A alkatrészek ezután könnyen elválaszthatók. Óvatosan válassza szét a részeket a minta alapján egy éles késsel.
A meghajtógumi kezelése: Az új gumit alaposan mossa le szappanos vízzel, és hagyja megszáradni. Ezután kenje meg ricinusolajjal (kapható a gyógyszertárakban), vagy szilikon zsírral. Repülés után a gumit távolítsa el a modellről és helyezze egy lezárt műanyag zacskóba. A megkent gumi egyenletesen és kisebb súrlódással fut - nagyobb teljesítményt ad és tovább tart. Az első 2-3 alkalommal csak 80-100 fordulatra húzza fel, utána nyugodtan lehet többre is.

Méret: Fesztáv: 50,8cm 
           Hossz: 34,3cm
Méretarány: 1/32

Gyártó: Guillow's USA

Phoneorder1

VRX

Freeshipping