Menü
Kosár

Bupak PERFECT G Express™ fehér faragasztó 120g

Bupak PERFECT G Express™ fehér faragasztó 120g
Bupak PERFECT G Express™ fehér faragasztó 120g
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: Ffper120
2 190 Ft
Nettó ár: 2 190 Ft

Nedvességálló, gyors faragasztó

PERFECT G Express™ ragasztó - kifejezetten fa ragasztására készült.

Speciális tulajdonságai miatt kiemelkedően jó eredményeket elérni porózus anyagoknál, mint például balsa, papír, parafa stb. Más szabványos anyagok, például puha és kemény fa ragasztásánál az elért eredmények a világpiacon jelenleg elérhető legjobb termékek szintjén lesznek.
A PERFECT G Express™ ragasztó rövidebb kötési idővel rendelkezik, ezért minden olyan alkalmazásra alkalmas, ahol a kötési idő korlátozza a további munkát. A száradási idő 5-15 perc, és 60 perc után éri el a maximális erőt. A fajlagos száradási és végső kikeményedési idő a felvitt ragasztó mennyiségétől, a környezet hőmérsékletétől és a ragasztott hézag nyomásától függ.
A ragasztó színe fehér, kötés után víztiszta.
A PERFECT G Express™ ragasztó ellenáll a nedvességnek az EN204 szabvány szerint.
A ragasztót olyan optimális konzisztenciában szállítjuk, amely alkalmas általános felhasználásra, és nem szabad (hacsak nem feltétlenül szükséges) hígítani. Ha valamilyen okból hígításra van szükség, az 5% víz hozzáadása határesetnek tekinthető, anélkül, hogy alapvetően befolyásolná a ragasztott hézag tulajdonságait.
A Perfect G ragasztót applikátorral felszerelt műanyag palackokban szállítjuk. 

Tulajdonságok
Eredeti szín: fehér
Végső szín: víztiszta
Szagtalan és nincsenek benne veszélyes vegyi anyagok
Munkaidő (gélesedésig): kb. 5-15 perc (20-25 ° C)
Ragasztott részek kezelhetők: 20-30 perc után
Teljes erő: 60 perc után
Teljes kikötés: 24 óra
Nedvességállóság: az EN204 szerint

Töltőtömeg: 120g

A ragasztó feleslegének eltávolítása: Vízzel megnedvesített ruhával vagy papírtörlővel.

Ragasztóhígítás: A ragasztót a felhasználás szempontjából optimális konzisztenciával szállítjuk, legfeljebb 5% víz hozzáadásával történő hígítás megengedhető a ragasztó tulajdonságainak veszélyeztetése nélkül.

Ragasztásra alkalmas anyagok: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, habosított polisztirol, parafa, szövetek és egyéb porózus anyagok.

Nem alkalmas ragasztásra: Fémek, műanyagok, üveg és egyéb nem porózus anyagok.

Tárolás: Szorosan lezárt edényben, hűvös, száraz és sötét helyen (10 ° C és 25 ° C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki 5 ° C alatti hőmérsékletnek és semmiképpen sem fagynak.

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.