Menü
Kosár

Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A

Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A
Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A
Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A
Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A
Dr. Mad Thrust 4ch kapcsoló 2A
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: KLED112
4 100 Ft
Nettó ár: 4 100 Ft
DC 30V maximum 10A

Kapcsoló elektronika 4 csatornás

Ez a kis, könnyű 4 csatornás kapcsoló elengedhetetlen kellék, ha elfogyott a rádiócsatorna a kiegészítő funkciók és kiegészítők távvezérléséhez. A kapcsolóval legfeljebb 4 különböző gyengeáramú elem működtethető, például navigációs világítás. Csatlakoztassa az egyetlen vezetéket egy tartalék vevőcsatornához, és rendeljen hozzá kétállású kapcsolót az adóján. A kapcsoló minden ciklusa kikapcsolja az aktuális elemet, és bekapcsolja a következőt. Amikor a rádiót kikapcsolják, majd visszakapcsolják, a készülék alapértelmezés szerint minden alkalommal az 1. csatornát választja. A kapcsoló a vevő áramát használja, és bármit működtet 2A-ig.

Felhívjuk figyelmét: Ehhez szabad csatorna szükséges a vevőegységen, és a legjobban az adó kétállású kapcsolójával működik. A kapcsoló megfelelő működéséhez + - 100% -ra kell állítania a kapcsolódó csatorna menetét.

Jellemzők:
Bemeneti feszültség: 4,8 ~ 7,4v
Kimeneti feszültség: 4,8 ~ 7,4v
Maximális áram: 2A
Hossz: 40mm
Szélesség: 20mm
Magasság: 12mm
Tömeg: 7g
Bemeneti kábel: 21 cm (JR típusú csatlakozó)

 "

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.