Menü
Kosár

Glass Etch kék üvegfesték

Glass Etch kék üvegfesték
Glass Etch kék üvegfesték
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: AD7702
2 200 Ft
Nettó ár: 2 200 Ft
Gyorsan száradó festék 150ml No.7702
"

Oldószer alapú, gyorsan száradó festék (150ml)

Alkalmazás: Használja a Humbrol Glass Etch-et tükrök, beltéri ajtók és ablakok átalakítására. A stencilekkel együtt használva a tervezői effektusok széles skálája hozható létre...
Nem alkalmas magas páralecsapódásnak, gőznek, nedvességnek vagy hideg nedvességnek kitett területeken.

Használat: Alkalmazza meleg körülmények között. Győződjön meg arról, hogy a felület tiszta és zsírmentes. Vékony rétegekben vigye fel az üvegtől 15-25 cm távolságból. Soha ne alkalmazzon vastag réteget.

Száradási idő: Porszáraz kb. 25 perc. Minden további réteg 25-30 perc.

Figyelmeztetés: Irritálja a szemet. Ismételt érintkezés a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak. Tartsa távol a gyerekektől. Nyílt lángtól távol tartandó - Tilos a dohányzás. Ne lélegezze be a gőzt / permetet. A festékkel való érintkezés esetén a szemet azonnal bő vízzel ki kell öblíteni, és orvoshoz kell fordulni. Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Fokozottan tűzveszélyes!

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.