Menü
Kosár

RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen

RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
RC tank 1:24 German Panzerkampfwagen
Ingyenes házhozszállítás
Ezt a terméket Magyarország területén ingyen szállítjuk házhoz.
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: TNK0050
34 900 Ft
Nettó ár: 34 900 Ft
Rendkívül részletgazdag kidolgozású Rc tank, infravörös harcrendszerrel, a német Panzerkampfwagen harckocsi mintájára.

Waltersons 1:24 közepes tankok infravörös harcrendszerrel

Tökéletesen méretarányos RC tank és az intelligens infravörös harcrendszer lehetővé teszi, hogy bele éld magad Rommel, Patton, Zsukov vagy más páncélos parancsnok életébe. A csatában legfeljebb 16 résztvevő lehet, két „ellenséges hadosztály” bármilyen arányban. Nem csak a méretek arányosak, de a fegyverek is reális sebzést okoznak a kaliber és az érintett tankpáncél arányában. A tigris nagy tűzerejét a valóságnak megfelelően a T34 orosz tank a majdnem kétszeres mozgékonyságával elelnsúlyozza, így szükséges a különböző taktika típusnak megfelelően.
A kezdeti 120 pont a találatok súlyosságának megfelelően fokozatosan csökken, és a összes pont elvesztése után a tankunk a harctéren mozdulatalan marad.
A találatokat nyomon követhetjük led kijelzökön, és a modellhez mellékelt 2,4 GHz-es AFHSS telemetrikus átvitellel rendelkező távirányítón.

German Panzerkampfwagen 1:24

Panzekampfwagen harckocsi röviditett néven Panzer IV volt az egész második világháború standard közepes harckocsija a német hadseregnek.
Annak ellenére, hogy több mint 8500 darab gyártottak ebből a típusból a Panzer IV kevésbé ismert a nála sokkal híresebb   Panther és  Tigris árnyékában.A Panzer IV fejlesztése 1934-ben kezdődött „kísérő jármű” álcája alatt, mert akkor hivatalosan Németországnak nem engedték meg tankok készítését a versailles-i szerződés értelmében.Ez volt a „gyalogsági tank”, viszonylag lassú, nagyon erős páncélzattal és 75 mm-es löveggel, a támadó gyalogság támogatására, így nem volt alkalmas ellenséges tankokkal való csatára.
A villámháború elhúzódásával szükségesé vált a páncél erősítése, erősebb motorok beszerelése és a páncéltörő ágyú felszerelése. Az Ausf későbbi verziója (1943 nyara), amely modellként szolgál a Rc tankunk számára, már válasz a szovjet közepes tank a T-34 és nehéz KV-1 kihívására. A fejlesztés során az első páncélt 80 mm-re erősítették, fegyverzetet 75 mm páncéltörő ágyúra cserélték. Két oldalára tartószerkezetre szerelve 5 mm, a torony körül 8 mm fejlett megálló páncél ( „Schürzen”) került csökkentve páncéltörő rakéták hatását. A páncél függőleges részeit a "Zimmerit" pasztával vonták be, ami megakadályozta a mágneses aknák rögzítését.
Ez a legenda most miénk lehet, mint egy teljesen működőképes 1:24 modell, fejlett infravörös harci rendszerrel és egy 2,4 GHz-es telemetrikus RC készlettel!

A távirányító tápellátásához négy AA elemre vagy NiMH akkumulátorra van szükség, a modellt hat AA alkáli elem (kb. 20-25 percnyi játkra elég) vagy NiMH akku táplálják. Az elemek vagy akkumulátorok nem tartozékai a készletnek.

A készlet tartalma:
- német Panzerkampfwagen tankmodell
- kiegészítők
- 2,4 GHz-es távirányító
- elektronikus céltábla állvánnyal és utasításokkal

Méretek:
Testhossza [mm] 245
Szélesség [mm] 146
Magassága [mm] 120
Tömege (elemekkel együtt) 976g

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.