Menü
Kosár

SKYRC Program box Toro szabályzókhoz

SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
SKYRC Program box Toro szabályzókhoz
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: PROG030
9 500 Ft
Nettó ár: 9 500 Ft
SKYRC 6 az 1-ben PROGBOX programdoboz RC modellhez - ESC beállító szervo teszter - motor teszter - KV / RPM tesztelő - lipo akkumulátor monitor

A SkyRC Program Box egy nagyon kifinomult és kiváló minőségű elektronikus eszköz nagy teljesítményű mikroprocesszorral. Nagyon kompakt felépítésű, és számos funkciót kínál.

  • 1. Fordulatszám szabályzó beállításai
  • 2. PC interfész - az esc összektése számítógéppel
  • 3. Adja meg a PPM jelkijelzést
  • 4. Szervo teszter
  • 5. Motor KV / Umin teszter
  • 6. LiPo ellenőrző

A készülék kétsoros, 16 karakter hosszú LCD-kijelzővel rendelkezik, amely könnyen érthető és olvasható. Előlapján található 4 gomb, amivel minden funkció működtethető és állítható. Az összes csatlakozás, például az USB, a motor érzékelő, a szervo és az akkubalancer csatlakozó, a Program Box oldalán található. 

Fordulatszám szabályzó programozása
Az esc pontos és részletes programozásához javasoljuk a számítógéphez való csatlakoztatást, de ez nem mindig lehetséges, és ezért van a Program Box. A doboz segítségével az összes paraméter könnyen, gyorsan és egyértelműen beállítható, ehhez egyszerűen a dobozt a vezérlőhöz kell csatlakoztatni. 

PC interfész 
A Program Box SkyLINKként, USB adapterként is használható a sebességszabályozó és a számítógép csatlakoztatásához. Így a firmware a PC-n keresztül frissíthető, vagy a vezérlő programozható a SkyLINK szoftverrel.

PPM jelkijelzés
A menüpont a vevő kimeneti feszültségének, a PPM jel szélességének és a távirányító frekvenciájának ellenőrzésére szolgál.

Szervo teszter
Ez a szolgáltatás nem igényli a távirányító bekapcsolását a szervó teszteléséhez. Egyszerűen csatlakoztassa a szervót a Program Box-hoz, és megkapja a bemeneti feszültségről, a szervó menetéről és a feszültségirányról szóló információkat. Kétféle mód van, az úgynevezett „folyamatos üzemmód” és a kézi üzem, mindkettő nagyon egyszerűen használható.

Motor KV / Umin teszter
Kíváncsi a motor teljesítményére? Ezután ellenőrizze a motor értékeit ezzel a funkcióval. Csatlakoztassa a motort a Program Box-hoz, használja a távirányítón a gázkart és ellenőrizze a kijelzőn az értékeket, például KV, fordulatszám vagy a bemeneti feszültség.

LiPo akkumulátor ellenőrző
A programdoboz kiválóan alkalmas a LiPo akkumulátorok gyors és egyszerű ellenőrzésére is. Ebben az esetben a cellák száma, a teljes feszültség, az egyes cellák feszültsége, valamint a legnagyobb és a legalacsonyabb feszültség kiolvasható.

Műszaki adatok:

Bemeneti feszültség (vezérlő beállítása): 6-10VDC
Bemeneti áram (vezérlő beállítása): 500mA
Üresjárati áram (vezérlő beállítása): Üzemi hőmérséklet: 0-40ºC
Tárolási hőmérséklet: -10 - 60 ºC
Páratartalom üzemi: 10 - 90% relatív páratartalom
Páratartalom tárolási: 20 - 75% relatív páratartalom
Védelem: IP20
Méretek: 85 x 48,5 x 11,8 mm
Tömeg: 40 g

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.