Menü
Kosár

Rendelés

Hogyan rendeljünk

 1. Regisztrálj és jelentkezz be (jobb felső sarokban található "Bejelentkezés" linkre kattintva).
 2. A terméknél amit szeretnél megrendelni kattints a "kosárba tesz" gombra.
 3. A weboldal bal felső részénél  a kosár modulból kattints a "Kifizetés" gombra (a kosár tartalmát bármikor ellenőrizheted a jobb felső részben található "Kosár tartalma" linkre ráviszed az egeret, innen is elérhető a kifizetés)
 4. Amennyiben még nem adtad meg a számlázás és szállítási adataidat, azt a "Számlázási cím adatok hozzáadása/szerkesztése" linkre kattintva megteheted. (Figyelem: Ha a szállítási cím nincs megadva, a rendelés sikertelen!)
 5. Ezt követően a webáruház automatikusan felajánlja a megrendelésünknek megfelelő szállítási lehetőséget. A megrendeléseket a Magyar Posta vagy Futárszolgálat szállítja ki.
 6. Válasszuk ki az igényünknek megfelelő fizetési lehetőséget.
 7. Kérjük, hogy olvassa el és fogadja el a szolgáltatási feltételeket.
 8. Ezt követően kattintsunk az "Indulás a pénztárhoz most" linkre.
 9. Ezt követően tekintsük át megrendelésünket, és ha mindent megfelelőnek találunk, kattintsunk a "Megrendelés megerősítése" linkre.
 10. A webáruház kiírja, hogy Info: Az üzenet elküldve: a neved és email címed.
 11. Megkapjuk a rendelésedet, a shop automatikusan elküld neked egy e-mailt, Termék állapot "Függőben" besorolással.
 12. Ha számlát banki átutalással egyenlíted ki, akkor a megrendelés végösszegének beérkezését követően adjuk fel megrendelésedet. Utalás előtt várd meg a következő e-mailt!   Termék Állapot "Utalásra vár"
 13. Utánvét esetén a második e-mail Termék állapot "Teljesítve" besorolással érkezik. Innentől futárral történő szállítás eseten, a csomagot másnap átveheted. Postai küldemény esetén a szállítási idő 2-3 nap.

Fizetési lehetőségek

Fizetés készpénzbenFizetés készpénzben: a megrendelés átvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizethet üzletünkben.

 

             Utánvét:  az utánvét összeggel (500,- Ft) és az esetleges szállítási költséggel (1.300,- Ft) növelt számla összegét kell a                         futárnál kifizetni.

Fizetés banki átutalássalFizetés banki átutalással: Kérjük, hogy a megrendelés pontos végösszegét, a második e-mail megérkezése után, utald el a következő adatokkal: Sylka Modellsport Kft., 1091 Budapest, Üllői út 119.  Bankszámlaszám (K&H bank): 10409015-00021182-00000006

 

A rendeléseket csak Magyarországi szállítási címre tudjuk teljesíteni!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.