x 

Szervizünkben elsősorban az általunk forgalmazott RC modellek garanciális, és garancián túli javítását vállaljunk. Természetesen máshonnan beszerzett modellek szervizelésében is szívesen segítünk.

Rc Modell SzervizKedvenc modellünk meghibásodása, esetleg törése után nincs más lehetőség mint a javítás. Ezt legtöbben saját maguk megoldják - hisz a modellezés nem csak a játékból áll - de modellek javítása, szervizelése is szorosan hozzá tartozik.

Azonban nem mindenkinek állnak rendelkezésre a szükséges műszerek, szerszámok, na és lakásuk sem műhely. Kezdőknek is jól jöhet szervizünk szolgáltatása: a szerelés mellett tanácsadással segítjük ügyfeleink első lépéseit.

Különösen garanciális termékek esetén érdemes szakszervizhez fordulni, mielőtt magunk próbálnánk orvosolni a problémát, ezzel még nagyobb bajt okozva, hiszen esetleges meghibásodások garanciaidőn belüli szervizelése, cseréje, akár térítés mentes is lehet.

Szervizünkben minden esetben az ingyenes hibamegállapítás után árajánlatot teszünk, majd Önnel való egyeztetés után állunk neki a meghibásodás orvoslásának.

Sh Motor SzervizMilyen modellekkel fordulhat hozzánk?

- Robbanómotoros autómodellek / 1:10, 1:8 méretarányú "nitros"
- Elektromos autómodellek / VRX szakszerviz
- Repülőgép modellek
- Elektromotoros hajómodellek
- Helikopter modellek / csak az általunk forgalmazott típus
- Forrasztási munkák / csatlakozók cseréje akár airsoft fegyvereken is

Etetohajo SzervizEtetőhajók szervizelésével is foglalkozunk. Nagyon sok típussal találkoztunk, és sajnos nem mindegyik rendelkezik alkatrész utánpótlással. Eredeti alkatrészek hiányában, sok esetben csak az etetőhajó teljes vezérlőelektronikájának cseréjével tudjuk orvosolni a hibát.

 
 Szerviz és tanácsadási szolgáltatásunk minden munkanap, a Mihalkovics utcai üzletünkben érhető el.

Tanácsadás valamint időpont egyeztetés a következő telefonszámon:
Katona János
+361 2172707 vagy 0620 3201166

Phoneorder1

VRX

gls