Menü
Kosár

Szállítás

Magyar Posta

Kisebb értékű termékeket a Magyar Posta-val buborékos borítékban, ajánlott levélként is el tudjuk juttatni kedves vásárlóinkhoz.

Ez egy kedvező árú szállítás, hogy a kisebb értékű megrendelések esetén ne terhelje Vásárlóinkat jelentős költség. Magában foglalja a postaköltséget és ajánlott küldemény díját, továbbá a csomagolás költségét. Ezt a szállítási módot csak kis méretű (bélelt boríték) és értékű (max. 5000Ft) termékeknél tudjuk biztosítani. Ilyenkor csak előre utalással tudod a számla értékét kiegyenlíteni. Várható szállítási idő 4-5 munkanap.
A Magyar Posta 2017. Január 02-tól a 24mm meghaladó vastagságú csomagokat illetve borítékokat nem veszi fel levélként. Ezért ettől az időpontól csak a olyan rendeléseket tudjuk ezzel a szállítási móddal teljesíteni, mely elfér egy postai bélelt borítékban és vastagsága nem haladja meg a 24mm-t csomagolással együtt.

Ennek a szállítási módnak a  költsége csomagolással: max. 250g-ig  1200Ft

A legtöbb esetben futárszolgálattal teljesítjük kedves vásárlóink megrendelését. Így tudjuk a csomagokat leggyorsabban rendeltetési helyére juttatni. Ennek a szállításnak a költsége 1.300Ft. Ez az összeg tartalmazza a futárszolgálat és a biztonságos csomagolás díját, de nincs benne az utánvét összegemely minden esetben 500Ft!

 

 Ingyenes szállítás

Amennyiben a megrendelésed értéke meghaladja a 30.000,-Ft összeget, megrendelésedet ingyenesen szállítjuk.

Figyelem! Az utánvét összege 500-Ft. Ha fizetési módnál átutalást választod, semmi plusz költség nem terheli rendelésed!

Csomagolás

A jakomodell.hu internetes áruházban vásárolt termékeket körültekintően csomagoljuk, hogy a küldemény szállítás során ne sérülhessen meg.

Ajánlott küldemény

Ez azért fontos, hogy igazolni tudjuk számodra a küldemény feladását, valamint le tudjuk ellenőrizni, hogy kézbesítették-e. Ha mégis előfordulna, hogy nem kapnád meg a csomagot az ajánlott szelvénnyel tudunk reklamálni a Postánál. Ebben az esetben újra elküldjük számodra a rendelésedet költségmentesen.

Amennyiben a kézbesítés idején nem tartózkodsz otthon egy értesítést fogsz kapni a címedre, hogy ajánlott leveled érkezett. 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.