Menü
Kosár

YUKI Pillanatragasztó közepes - hosszú élettartamú

YUKI Pillanatragasztó közepes - hosszú élettartamú
YUKI Pillanatragasztó közepes - hosszú élettartamú
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: AAP240
950 Ft
Nettó ár: 950 Ft
Közepes viszkozitású pillanatragasztó

Ragasztó háztartási, irodai és ipari felhasználásra

Ez a pillanatragasztó szinte az összes anyagot összetartja és pontosan adagolható. Az átlátszó kikeményedés miatt a kötés szinte láthatatlan. Összetételének következtében a ragasztó nem alkalmas olyan merev habokhoz, mint például a habszivacs, a Styrodur, az Arcel, az Elapor, a Solidpor, a Hypodur, a Z-hab, a Depron, a Selitron, az EPO, az EPP vagy az EPS, mivel ezeket az anyagokat károsíthatják hatóanyagai. A kereskedelemben kapható aktivátorok (kikeményedés gyorsítók) használhatók ezzel a ragasztóval.

Használható üveg, kerámia, porcelán, fém, fa, bőr, karton, műanyag, gumi ragasztására.

Tárolás
A terméket közvetlen napfénytől és hőtől védeni kell. A túlzott fény elszínezi a terméket. Felhasználás előtt a fel nem nyitott terméket szobahőmérsékletre kell állítani, hogy a ragasztóképesség optimális legyen.

Tartósság
Ideális tárolás esetén (sötét és száraz) +15 ° C-ig, az eltarthatóság legalább 12 hónap; normál tárolással +16 ° C és +22 ° C között, legalább 6 hónapig.

Töltőtömeg: 20 g

 

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.