Menü
Kosár

Arany multi-effect metál akril festék

Arany multi-effect metál akril festék
Arany multi-effect metál akril festék
Arany multi-effect metál akril festék
Arany multi-effect metál akril festék
Arany multi-effect metál akril festék
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: AD6211
2 200 Ft
Nettó ár: 2 200 Ft
Gyorsan száradó festék 150ml No.211


MULTI-EFFECT ARANY

Oldószer alapú, gyorsan száradó festék műanyag makettekhez. (150ml)

Alkalmazás: A felületek széles skálája, beleértve a legtöbb műanyag, lexán, fa, üveg, kerámia, fém, karton, tömörített gipsz, tömörített farostlemez (mindig ellenőrizze egy kis vizsgálati területen az alkalmazhatóságot).

Használat: A festés kétlépcsős folyamat, fekete akril alapfestékkel kezdődik. A festéket megszáradt, fényes fekete felületre kell felvinni, ezért gondosan készítse elő az alapot. Ha nem feketére permetezi, átlátszó lakknak látszik, de ha feketére permetezi, akkor gyorsan irizáló felületet kap. A Humbrol legalább két, maximum négy réteget javasol a kellően sűrű bevonat kialakításához, az egyes rétegek között 15 perc elteltével. 20-30 centiméteres távolság javasolt a szórandó tárgytól, ami jó fedést biztosít.

Száradási idő: Porszáraz kb. 25 perc. Minden további réteg 25-30 perc.

Figyelmeztetés: Irritálja a szemet. Ismételt érintkezés a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak. Tartsa távol a gyerekektől. Nyílt lángtól távol tartandó - Tilos a dohányzás. Ne lélegezze be a gőzt / permetet. A festékkel való érintkezés esetén a szemet azonnal bő vízzel ki kell öblíteni, és orvoshoz kell fordulni. Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Fokozottan tűzveszélyes!

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.