Menü
Kosár

Turnigy BESC Program-kártya

Turnigy BESC Program-kártya
Turnigy BESC Program-kártya
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: PROG060
4 200 Ft
Nettó ár: 4 200 Ft

Használható Turnigy Plush ESC-kkel (kivéve Plush-32)

A Turnigy Plush sorozat szabályozóinak programozására (beállítások megváltoztatására) tervezték

Ezt az eszközt közvetlenül a vevő és az ESC közé kell iktatni, és lehetővé teszi a vezérlő programozását LED-jelzők segítségével.

A készülék alján gombok találhatók, amelyek segítségével navigálhatunk a menükben, illetve beállíthatjuk és módosíthatjuk a kívánt funkciókat. Az ilyen vezérlés sokkal egyszerűbb, mint az, amelyben dallamokat vagy jelkombinációkat kell hallgatnia.

Beállítható:
- lekapcsolási feszültség
- fékező üzemmód
- fékerő
- gáz felfutás
- reverse üzemmód
- motor timing

Csatlakoztatási sorrend:

 1. A szabályzó BEC kimenetét a programkártya jobb felső sarkában található "BEC" bementehez csatlakoztatjuk. Figyeljük a helyes csatlakozást.
 2. Csatlakoztassa a fő tápellátást (akkumulátort) a szabályozóhoz. A programozó világító LED-jei a vezérlőbeállítások aktuális pozícióját mutatják.
Megjegyzés: A lépések sorrendjét NEM SZABAD felcserélni! Ellenkező esetben a program kártya nem fog megfelelően működni.

Programozás:

A programozandó paraméter kiválasztásához nyomja meg a Fel/Le gombot. A kiválasztott paraméternek megfelelő sorban lévő LED villogni kezd.

A "Bal / Jobb" gomb megnyomásával válassza ki a kívánt értéket. A villogó LED jelzi az éppen kiválasztott értéket. A paraméter megerősítéséhez nyomja meg az „OK” gombot. Ezzel egyidejűleg a kék LED villogni kezd, megerősítve, hogy az adatok átvitele folyamatban van a vezérlőbe. Amikor az adatátvitel befejeződött, a kék LED kialszik. Ez azt jelenti, hogy az új beállításokat az ESC elfogadta és eltárolta.Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.