Menü
Kosár

Humbrol Weathering Powder Iron Oxid

Humbrol Weathering Powder Iron Oxid
Humbrol Weathering Powder Iron Oxid
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: AV0006
1 990 Ft
Nettó ár: 1 990 Ft
Felület realizáló pigment por vasoxid 28ml

Életre kelti a maketteket olyan hatások létrehozásával, mint a sár, por, homok, rozsda, moha, stb. A különböző színek keverésével csak a képzelet szabhat határt a makettek realisztikusabbá tételének. A por nagyon finomra őrölt, így lehetővé válik, hogy a festék behatoljon minden zugba, repedésbe. Állagának köszönhetően kíváló szuszpenzió készíthető belőle pl. PVA ragasztóval.

Alkalmazás: A felületek széles skálája, beleértve a legtöbb műanyag, lexán, fa, üveg, kerámia, fém, karton, tömörített gipsz, tömörített farostlemez.

Használat: Számos módszerrel lehet felvinni ezeket a pigmenteket a megfelelő hatás elérése érdekében.
  • Száraz -> nedves:   Vigye fel a száraz port a felületre, majd rögzítse Humbrol Decalfix-szel vagy higítottHumbrol Matt Cote-tal.
  • Nedves -> száraz:   Készítsen egy szuszpenziót Humbrol Decalfix-szel és hordja fel ecsettel a makett felületére. A pigment megtalálja az utat a sarkokba és a repedésekbe így száradás után sáros vagy poros felületet biztosít. A hibákat egy kis vízzel javíthatja ki.
  • Sáros hatás:            Készítsen egy pasztát Humbrol Decalfix vagy Humbrol Mattcote segítségével, olyan sűrűségűre, hogy sárra emlékeztessen. Ezt a masszát fröcskölje a makettre, vagy hordja fel ecsettel, esetleg airbrush-sal.
  • Iszap módszer:        Egy hígabb szuszpenziót készítünk, amely be tud folyni a részek közé, így száraz sár vagy piszok látszatát kelti. A felesleget el lehet távolítani száraz ruhával vagy papírtörlővel.
  • Poros hatás:            A port szárazon kell felvinni a matt felületre egy vattapamaccsal vagy egy kefével.

Minden effektet egy réteg matt lakkal pl. Humbrol 49 Matt Varnish spray-vel zárjunk le.

Nem porózus felületről  Isopropyl Alcohol (Isopropanol vagy IPA) segítségével eltávolíthatjuk.

"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.